dilluns, 3 de febrer del 2020

Agenda febrer 2020

Agenda febrer 2020
Tenim preparat un mes de febrer amb activitats per a tots els públics... Esteu atents!

A l'Ateneu inaugurem l'exposició NOMBR3S DE BONA FAMÍLIA amb la col·laboració de "la Caixa", una exposició interactiva que analitza la importància dels diferents tipus de nombres i la seva utilitat en la nostra vida diària, i on destaquem les visites/taller guiades per a centres educatius.

I recorda que pots visitar la Casa Coll i Regàs amb activitats familiars i visites guiades on descobrireu el modernisme de Josep Puig i Cadafalch. I no oblidis que pots gaudir de l'Escape Room cada setmana de dijous a diumenge.
Consulta l'agenda
NOMBR3S DE BONA FAMÍLIA
Els nombres han acompanyat la humanitat des dels temps més primitius i continuen estant avui al servei del nostre progrés. Al llarg de cinc mil·lennis, diferents classes de nombres han anat sorgint per resoldre problemes cada vegada més creatius... A l'Ateneu de l'11 de febrer al 31 de juliol.
EL MISTERI DE LA CASA COLL I REGÀS
de dijous a diumenge

Quin deu ser l’enigmàtic secret que ens amaga la casa Coll i Regàs? Diu la llegenda que entre els seus murs, es troba un dels tresors més ben custodiats de la humanitat. Qui ocultà aquest tresor? On es troba?
CASA COLL I REGÀS
de dijous a diumenge
Vine a descobrir la joia del Modernisme de Mataró, projecte de l’arquitecte Mataroní Josep Puig i Cadafalch per encàrrec de l’industrial tèxtil Joaquim Coll i Regàs.

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí!
Moltes gràcies!

Subscriu-te!
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn