dijous, 23 de gener del 2020

Un mal tercer quart condemna la UEM Germans Homs

Els mataronins baixen fins a la sisena posició

La UE Mataró Germans Homs visitava aquest cap de setmana un rival directe per la lluita de la quarta posició. Tot i que el partit va començar de cara pels mataronins, que van marxar al descans amb un resultat positiu, un tercer quart molt fluix en atac (9 punts) va sentenciar-los a la derrota.

Els homes entrenats per Charly Giralt van arribar a Sant Adrià convençuts, mostrant-se superiors en l’estira-i-arronsa que van protagonitzar els dos equips en el primer quart (14-17, min. 10). A l’inici del segon quart, els mataronins es reafirmava amb un parcial de 0 a 8 (14-25, min. 13), però els locals van intensificar la defensa i van empatar el partit, gràcies també a l’encert des de triple (29-29, min. 17). Abans d’arribar a la mitja part, la UE Mataró tornava a aconseguir un petit avantatge (32-39, min. 20).

Tornant del descans, els mataronins es van desencantar. Mentre que els grocs perdien pilotes i perdonaven sota la cistella, els locals aconseguien empatar el partit (39-39, min. 23). Endollat en atac, el Sant Adrià va capgirar el marcador al llarg del tercer quart, concedint només 9 punts als de Mataró (54-48, min. 30). Finalment, tot i que els mataronins van arribar amb opcions al final del partit (68-64 min. 37), un parcial de 10 a 0 en dos minuts va esborrar-les de cop.

Sant Adrià 83 – 68 UE Mataró Germans Homs
UEM Germans Homs: Cabrera (2), Moreno (-), Solé (16), Touré (12), Traver (6) –cinc inicial– Viñallonga (3), Rodríguez (6), Ventura (2), Juanola (2), Ariño (12), Cánovas (7).
Parcials: 14-17, 18-22, 22-9, 29-20.