dijous, 16 de gener del 2020

Primera derrota a casa del Germans Homs
La UE Mataró cedeix davant el Salou (61-68)

Set partits, set victòries. El balanç del Germans Homs al Palau era immaculat. Fins aquest diumenge. El Salou, que ja havia derrotat el conjunt mataroní en el primer partit de lliga, ha tornat a superar l’equip de la capital del Maresme.
El partit, de ritme anotador frenètic durant el primer quart (24-23), no s’ha decidit fins l’últim parcial (7-14). Entremig, intercanvi de cops; 10-19 en el segon quart i 20-12 en el tercer. La UE Mataró, superior en el rebot, no ha mostrat les mateixes prestacions en el tir (només un 20% en triples -6/30-). Marc Ollé, del Salou, n’ha anotat cinc ell tot sol. Gairebé els mateixos que els mataronins en el seu conjunt.
Omaru Touré, que ja va acabar l'any a un nivell superlatiu, ha tornat a firmar dígits formidables (19 punts i 17 rebots). El seu poder en el joc interior, però, no ha sigut suficient malgrat la companyia anotadora de Juanola (14 punts) o Ariño (12). Al final, primera derrota de la Unió a casa on, fins ara, havia construït un veritable fortí. El Germans Homs és quart amb un balanç de 9-5. 

Publicat per
Partit immens de Touré. Foto: Joan Ventura