dimarts, 28 de gener del 2020

La UE Mataró es reivindica

En bàsquet gairebé també ha estat un cap de setmana perfecte. A la lliga EBA doble victòria mataronina, i això feia setmanes que no passava.
Al grup C-B victòria ahir a la tarda del Mataró Germans Homs contra el Cornellà que es presentava a Mataró amb una bona dinàmica, però que va veure com es trencava a la capital del Maresme. 75 a 62 pels unionistes
Bo i una arrencada lleugerament superior dels visitants, els grocs tornaven el parcial al segon quart i de fet marxaven a vestidors un punt per sobre. Punt que mica en mica s’ampliaria. En especial als últims 10 minuts, on destaca el 23 a 14 de parcial que demostra que els unionistes van saber trencar el matx per acabar-se’l emportant.
El visitant Ignasi Belver va estat el jugador més benm valorat del partit, amb 32 de valoració, mentre que pel Mataró Omaru Touré, amb 8 punts i 14 rebots, per 18 de valoració i Jaume Solé (16 punts, i 21 de valoració), van ser els més destacats.