divendres, 24 de gener del 2020

El sènior femení de la UE Mataró topa amb el Lleida

Les mataronines van cedir la victòria en el tercer quart

El Lleida, tercer classificat, visitava la UE Mataró el cap de setmana passat. Les visitants van començar dominant el marcador, però les mataronines les seguien de ben a prop, evitant que agafessin distàncies (10-14, min. 10). A l’inici del segon quart semblava que les lleidatanes s’imposaven, però les locals no van cedir i van tornar a igualar el resultat, marxant al descans només dos punts per sota (27-29, min. 20).

El tercer quart va ser el decisiu pel triomf visitant. A les unionistes els costava anotar i sumaven amb comptagotes des de tir lliure, mentre que les de Lleida ampliaven la diferència fins als 11 punts (40-51, min. 30). En el tram final de partit, les mataronines van intentar retallar distàncies, però no van poder apropar-se a menys de 5 punts. Finalment, van acabar perdent per 52 a 63.

UE Mataró 52 – 63 Lleida
UE Mataró: Ortiz (7), Cuní (7), Casals (7), Magriña (13), Molina (3) –cinc inicial– Coll (7), Martínez (-), Moya (8).
Parcials: 10-14, 17-15, 13-22, 12-12.