divendres, 31 de gener del 2020

Coral Consegal serà la propera directora d’Els Pastorets de Mataró




Més de 2.600 persones ja han vist l’espectacle nadalenc de la Sala Cabanyes, que abaixa el teló aquest diumenge

Coral Consegal agafarà a partir de la temporada que ve la batuta d’Els Pastorets de Mataró, prenent el relleu de Marc Molina, que aquest diumenge dia 2 dirigeix la seva darrera funció de l’espectacle, després de tres anys a la direcció.
Consegal (Mataró, 1981) serà la primera dona que dirigeix Els Pastorets en els més de 103 anys d’història de l’espectacle, estrenat a l’aleshores Saló-Cafè del Círcol Catòlic d’Obrers el dia de Nadal de 1916.

Amb una llarga trajectòria al teatre mataroní, a la Sala, Coral Consegal hi ha fet de tot, des d’intèrpret en desenes d’obres fins a ajudant de direcció, coreògrafa o adaptació de lletres. Ara, es posarà al capdavant del muntatge.
Consegal relleva en la direcció Marc Molina, que aquest diumenge s’acomiada de l’espectacle que ha dirigit les darreres tres temporades.

Més de 2.600 espectadors En les nou representacions que s’han fet fins ara d’Els Pastorets de Mataró, 2.684 persones han vist l’espectacle, que ha tingut la platea amb ocupacions per sobre del
95% en totes les funcions.
Amb el públic d’aquesta última representació, per la qual ja hi ha venudes la majoria  de localitats, la xifra d’espectadors encara augmentarà.

Però la màquina de la Sala Cabanyes no s’atura. Cinc dies després que s’abaixi el teló d’Els Pastorets de Mataró, la secció teatral del Centre Catòlic estrenarà a l’Espai Saleta “Al fons del calaix”, dirigida per Santi Clavell.