dissabte, 21 de desembre del 2019

Nadal de cinema en català :: Tocs 183

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Desembre 2019 #183
:: 'Star Wars: l'ascens de Skywalker', l'estrena més destacada d'un Nadal de cinema en català
L'esperat final de la saga Skywalker de La guerra de les galàxies arriba a les pantalles aquest dijous, 19 de desembre, amb l'estrena de Star Wars: l'ascens de Skywalker. El film s'ha doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Dijous, també s'estrena en català Déu meu, però què t'hem fet... ara?, en aquest cas en versió original subtitulada. L'última de les estrenes nadalenques en català serà el 25 de desembre, amb el film d'animació Espies disfressats. Tots dos films tenen el suport de Política Lingüística per a la subtitulació i el doblatge.
Aquestes festes, a més de les estrenes, continuen en cartellera diverses propostes de cinema en català adreçades a un públic familiar. És el cas de Frozen IISpy Cat, i Solan & Eri, missió a la lluna.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix

ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya
Avís legal | D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.