dijous, 19 de desembre del 2019

Els últims Pastorets de Marc Molina s'estrenen diumenge



Els Pastorets de Mataró tornen a l’escenari de la Sala Cabanyes aquest diumenge. Marc Molina, el seu director els darrers dos últims anys, tanca etapa al capdavant del muntatge. Gemma Sancho torna a agafar la batuta de directora musical de l’espectacle nadalenc, aquesta vegada de mans de Jordi Lluch. Més de 400 persones fan possible l’espectacle tant des de dalt de l’escenari, entre bambolines o en tasques de logística. Amb 103 anys d’història al darrere, en aquesta tercera edició de Molina, els Pastorets seran la versió més propera a com el seu director l’havia imaginat.

Un dels objectius que Molina ha fet realitat en aquests tres anys com a director ha estat el de rejovenir el repartiment. Actors que feia més de 10 anys que feien un paper han deixat pas a intèrprets més joves, que han acabat baixant la mitjana d’edat dels protagonistes. Molina també ha volgut treballar la interpretació, millorar els efectes de l’obra i en definitiva donar un aire més actual al muntatge, que a dia d’avui no supera les tres hores de durada. Des del punt de vista de Molina, els Pastorets “no passaran de moda”. Cada any continua seient gent jove a les butaques de la Sala Cabanyes. Precisament una de les novetats d’aquesta temporada és que la Sala ofereix un descompte de 6 euros per als menors de 14 anys.

Com en aquests últims anys, Els Pastorets ha continuat renovant els decorats. Aquest any ha estat el torn de les roques i coves de l’Infern. L’espectacle nadalenc per excel•lència aixecarà el teló aquest diumenge, dia 22, i se’n faran deu representacions fins al diumenge 2 de febrer del 2020.

+ info
Informa: C.Sánchez
mataroaudiovisual