dissabte, 7 de desembre del 2019

‘Els Pastorets de Mataró’ tornen aquest Nadal a la Sala Cabanyes




El 22 de desembre s’aixeca el teló de l’espectacle nadalenc per excel·lència, fet possible gràcies al treball d’un equip d’unes 400 persones

Els Pastorets de Mataró tornen aquest Nadal a l’escenari de la Sala Cabanyes de Mataró, disposats a fer gaudir petits i grans amb un muntatge ple d’emocions i fantasia. L’espectacle nadalenc per excel·lència aixecarà el teló el diumenge 22 a les cinc de la tarda i se’n faran deu representacions fins al diumenge 2 de febrer.

Àngels i dimonis, pastors i bruixes, nimfes i follets protagonitzen un espectacle centenari, Patrimoni Cultural de la Ciutat des de 1981 i distingit fa tres anys amb la Creu de Sant Jordi. Al voltant de 400 persones fan possible cada any Els Pastorets de Mataró, tant dalt de l’escenari com entre bambolines o bé fent tasques de logística d’un espectacle que es comença a preparar pràcticament quan s’abaixa el teló de l’edició anterior.

Marc Molina dirigeix l’espectacle per tercer any, amb alguns canvis en el repartiment i centrant-se especialment en alguns dels efectes que hi ha al llarg de les tres hores que duren Els Pastorets. On sí que hi ha canvis és en la direcció musical: Gemma Sancho agafa el relleu de Jordi Lluch al capdavant d’una orquestra d’una quinzena de músics i les corals de l’espectacle. D’altra banda, Maria Garriga continua un any més com a responsable de les coreografies.

Decorat renovat a l’Infern. Com s’ha anat fent els darrers anys, en aquesta edició d’Els Pastorets s’ha continuat renovant els decorats, un dels autèntics tresors de l’espectacle. Aquest any, les roques i coves de l’Infern lluiran més per fer les delícies de Satanàs i el seu exèrcit de fidels.

Dies de representació
Diumenges 22 i 29 de desembre, 12, 19 i 26 de gener i 2 de febrer a les 17 h.
Dijous 26 de desembre a les 19 h.
Dissabtes 28 de desembre i 18 de gener a les 19 h.
Dilluns 18 de gener a les 19 h.

+ publicat per