dimecres, 13 de novembre del 2019

La UE Mataró-Germans Homs suma la sisena victòria i segueix a la zona alta
Els mataronins es desfan del Palma (82-68)
Sis victòries i només dues derrotes. La UE Mataró-Germans Homs ocupa la tercera posició després de vuit jornades i consolida les bones sensacions de les últimes setmanes. L’equip de Charly Giralt s’ha desfet del Palma, aquest cap de setmana, en un partit que el conjunt local va dominar amb relativa comoditat. Els mataronins, amb 50 rebots, van oferir un rendiment incommensurable dins la pintura.
Jose Cabrera, 15 rebots, i Omaru Touré, que en va capturar 14, van ser un mur pel Palma. Els homes interiors del Mataró van exhibir tota la seva fortalesa per imposar la seva llei prop de la cistella. A banda dels rebots, Cabrera va aportar 14 punts i Touré, 22. Ariño (16 punts i 6 rebots) i Juanola (14/7) van secundar, a la perfecció, la brillant actuació dels pivots mataronins.
La Unió ja manava amb contundència al descans (54-36) i durant la segona meitat va controlar els intents de reacció del Palma. De totes maneres, l'equip local va patir per superar la defensa zonal del Palma durant el tercer quart. La precipitació va fer acte de presència i el Germans Homs va errar massa tirs exteriors. En l'últim període, els mataronins van redreçar la situació des del rebot per segellar el partit. L’equip de la capital del Maresme visitarà el Mollet, dissabte que ve al vespre, amb la voluntat de seguir instal·lat a la zona més alta de la classificació.

Publicat per