divendres, 22 de novembre del 2019

'Frozen II' s'estrena en català a 29 sales de cinema :: Tocs 182

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Novembre 2019 #182
:: 'Frozen II' s'estrena en català a 29 sales de cinema
El film d'animació Frozen II, l'esperada segona part de Frozen: el regne del gel, s'estrena aquest divendres, 22 de novembre, en versió doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Els mateixos directors de Frozen, Chris Buck i Jennifer Lee, són els encarregats de portar a les pantalles la nova aventura de Disney. Aquest desembre, la distribuïdora també estrena en català Star Wars: l'ascens de Skywalker i Espies disfressats.
El regne d'Arendelle torna a estar en perill i només l'Elsa, que ara n'és la reina, pot provar de salvar-lo. Seguint una crida misteriosa, l'Elsa, la seva germana Anna, el Kristoff, el ninot de neu Olav i el ren Sven comencen un viatge que els portarà a travessar el bosc encantat i mirar d'esbrinar l'origen dels poders de l'Elsa.
Tràiler de Frozen II

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix

ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya
Avís legal | D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.