diumenge, 10 de novembre del 2019

Avui s’acaben les representacions de “Litus” de Marta Buchaca a Can Gassol
Fa tres mesos en Litus va morir. Es va estimbar amb la furgoneta . En Litus es va suïcidar. La Laia, la seva nòvia, encara se sent culpable mentre mira de refer la seva vida. En Pepe, el seu company de banda, ara triomfa en solitari fent concerts per tot el país. En Pau, el seu company de pis, encara manté la seva habitació com la va deixar. En Marc, fracassant de nou en les seves relacions, troba a faltar les paraules de consol d’en Litus. I en Toni, el seu germà, els ha convocat aquesta nit per recordar-lo.

Una autèntica lluita entre viure en la nostàlgia, recordant aquells moments en els que van ser feliços, o avançar en la seva vida. Humor, tendresa i uns personatges que s’aniran despullant emocionalment, així que avanci aquest retrobament d’amics.

La Marta Buchaca sobre Litus : A la vida ens poden passar moltes coses: bones i dolentes. Però tant les bones com les dolentes és molt millor viure-les acompanyat de la gent que ens estima. I quan algú que estimem i ens estima mor, la nostra vida canvia per sempre. Alguna cosa es trenca, i alguna cosa nova neix. La por, l'enyorança, el buit. Un buit que ens acompanyarà sempre.

+ info
Diumenge, 10 de novembre de 2019, a les 19.00 hores
Direcció Pere Vàzquez
Amb Marta Penya, Pol Martínez, Martí Cano, Jordi Grané i Roc Waisbord
Centre de Creació Escènica Can Gassol
(Plaça de la Pepa Maca,15 Mataró)
Preu:      
6 €
Durada aproximada: 75 minuts, sense entreacte.
Recomanable a partir de 12 anys.
cicle “Fet a Mataró
Venda de localitats: