diumenge, 17 de novembre del 2019

Aquest cap de setmana, noves estrenes en català :: Tocs 181

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Novembre 2019 #181
:: 'One piece Estampida' i 'Remí, una vida extraordinària' s'estrenen en català
Els films One piece estampida i Remí, una vida extraordinària s'estrenen aquest divendres, 15 de novembre, en versió doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

One piece estampida
Takashi Otsuka dirigeix aquest film d'animació basat en la sèrie manga d'Eiichiro Oda, que també ha participat en la creació de la història del llargmetratge. Aquesta és la catorzena pel·lícula protagonitzada pels pirates del barret de palla.
En Ruffi i la seva tripulació naveguen cap a una illa misteriosa per assistir al Festival dels Pirates. Un cop a l'illa, es retroben amb amics i enemics i els esperen diverses aventures. El plat fort de l'esdeveniment és la recerca del tresor que el famós pirata Gol D. Roger va enterrar a l'illa.
El film, distribuït per Selecta Visión, es podrà veure a 39 sales.
Tràiler de One piece Estampida

Remí, una vida extraordinària
Flins & Pinículas distribueix aquest film dirigit per Antoine Blossier i interpretat per Daniel Auteuil, Maleaume Paquin, Virginie Ledoyen, Jonathan Zaccaï, Jacques Perrin i Ludivine Sagnier.
El guió està basat en la novel·la Sans Famille, d'Hector Malot. En Remí és un noi orfe que viu amb la seva mare adoptiva fins que el seu padrastre el treu de casa i el lloga al senyor Vitalis, un misteriós músic itinerant. Acompanyats del gos Capi i el mico Senyor Guapot recorren França per guanyar-se la vida amb els seu espectacle. Al llarg del seu periple passaran diverses penalitats i trobaran amistats que l'ajudaran a conèixer els seus orígens. 
Tràiler de Remí, una vida extraordinària

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix

ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya
Avís legal | D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.