dimecres, 9 d’octubre del 2019

La UE Mataró-Germans Homs s’imposa al Sant Adrià




Juanola i Toure, pilars de la victòria (74-66)

Jordi Juanola, 31 de valoració (20 punts, 4/5 en triples i 5 rebots). Omaru Toure, 30 de valoració (14 punts i 14 rebots). Van ser els millors jugadors del partit i les figures de referència de la UE Mataró per entendre la seva victòria sobre el Sant Adrià.
El primer triomf a la lliga en l’estrena a casa, però, s’explica també per altres factors. Els mataronins es van mostrar superiors al seu rival, sobretot, en percentatges d’encert en el tir; 54 vs. 40 de dos, 38 vs. 28 en triples i 75 vs. 59 en tirs lliures. La lluita dins la pintura, més igualada, no va decantar la balança sinó que ho va fer una major inspiració ofensiva del conjunt local.
Jaume Solé, amb 18 punts i 5 triples, va afegir més llenya al foc per acabar de tombar un Sant Adrià que va oposar forta resistència. Al final, el Germans Homs va assegurar la primera victòria de la temporada a casa per refer-se de la derrota inicial a Salou. Diumenge que ve els mataronins visitaran la pista del Cornellà, que també presenta un balanç d’una victòria i una derrota després de les dues primeres jornades de lliga.

+ info
cap gros