dimarts, 8 d’octubre del 2019

La UE Mataró Construtoni Ponce també perd a casa
Dos partits, dues derrotes. La Unió Esportiva Mataró Construtoni Ponce ha començat la lliga amb mal peu. Després de caure a la pista del Lleida (65-63), les mataronines també van cedir davant el Sant Adrià (63-79). El conjunt visitant assolia el seu primer avantatge significatiu coincidint amb el final del primer quart (18-23). A partir d’aquí, el Sant Adrià sempre va manar.
La Unió va veure com el seu rival anava obrint forat fins arribar a diferències de més de vint punts (25, la màxima). El Sant Adrià va anotar set triples més que el conjunt mataroní (9 a 2) i també va tenir més encert en llançaments de dos. El Mataró va guanyar l’últim quart i va deixar la diferència definitiva en setze punts (63-79) però va arribar al final del partit sense opcions de competir-lo.
Ariadna Magriñà, amb 12 punts, va ser la millor jugadora de l’equip mataroní, que ara intentarà refer-se d’aquestes primeres derrotes per poder sumar ben aviat el primer triomf de la temporada. El Bianya Roser, que també ha perdut els dos partits disputats fins ara, és el proper rival del Construtoni Ponce.

Publicat per
Un partit de la UE Mataró Construtoni Ponce. Foto: R.Gallofré