dijous, 31 d’octubre del 2019

Cinquena victòria consecutiva per a la UEM Germans Homs




Els mataronins van superar el Castelldefels per 68 a 64
La UEM Germans Homs va guanyar el Castelldefels gràcies a la superioritat en l'últim tram de partit.

El matx va començar de cara pel Castelldefels, que se situaven per davant dels mataronins, aconseguint certa distància en el marcador al final del primer quart (15-24, min. 10). En el segon període, els unionistes van prémer l'accelerador, i van aconseguir empatar el partit. En atac van mantenir la dinàmica, i la clau va ser la defensa, deixant els rivals a només 8 punts (32-32, min.20).

A la represa, els visitants van tornar a col·locar-se per davant, situant-se a 6 punts de diferència (46-52, min. 30). Però en l'últim tram de partit va tornar a girar la truita. La UE Mataró tornava a mostrar-se superior a pista. L'anotació dels mataronins va augmentar, mentre que els rivals tornaven a decaure en atac. Tot i que els de Castelldefels van arribar amb opcions quan faltaven pocs segons pel final, l'encert no els va acompanyar i la victòria va quedar-se al Josep Mora.

El partit va estar marcat per un preocupant desencert des de tir lliure per part dels mataronins. Els locals van llançar 29 tirs lliures, pocs respecte del rival (59), i només en van entrar 8 (28%).
Omaru Touré, amb 26 de valoració (15 punts, 17 rebots i 5 assistències) va ser el més destacat del conjunt mataroní.
La UE Mataró suma amb aquesta la seva cinquena victòria consecutiva i es col·loca primera per davant del Tarragona (amb un partit menys), el pròxim rival dels mataronins.

UE Mataró Germans Homs 68 – 64 Castelldefels
UEM Germans Homs: Solé (16), Rodríguez (4), Ariño (6), Cánovas, Traver (4) –cinc inicial– Viñallonga, Cabrera (8), Ventura (9), Juanola (6), Touré (15), Torres.
Parcials: 15-24, 17-8, 14-20, 22-12.

+ info
www.totmataro.cat