dijous, 26 de setembre del 2019

La UE Mataró Germans Homs es veu superada a Salou

Tot i que van començar amb bon peu, els unionistes no van poder tornar de la primera jornada amb victòria. Els grocs van iniciar amb un bon parcial, amb Cabrera i Touré dominant la pintura, i un triple de Solé que els situava 6 punts per davant. Però els tarragonins, amb un gran encert des de triple (12 en total, 5 de 7 de Morales), no tardarien a situar-se per davant en el marcador (24-19, min. 10). Al segon quart, Ariño, el més destacat del conjunt unionista junt amb Juanola, aguantaria l’equip responent des de l’exterior. Tot i això, els mataronins no aconseguien frenar els locals i el descans arribava amb un 53-44.

A la represa, la UEM es va veure frenada per la defensa local, i no va poder fer més de 14 punts en 10 minuts, fent més àmplia la diferència (70-58, min.30). Al final del partit, els de Charly Giralt van tirar d’orgull i van aconseguir col·locar-se a només 4 punts quan encara faltaven 5 minuts pel final. Hi havia opcions, però l’esforç no va ser suficient contra un Salou que tornaria a atacar i a agafar distància en l’electrònic (84-76, min. 40).

Salou 84 – 76 UEM Germans Homs
UEM Germans Homs: Cabrera (13), Solé (7), Viñallonga (-), Touré (8), Traver (14) –cinc inicial– Cánovas (-), Ventura (-), Juanola (16), Ariño (18).
Parcials: 24-19, 29-25, 17-14, 14-18.