dimecres, 4 de setembre del 2019

La UE Mataró encara una temporada exigent a Copa Catalunya




La UE Mataró encara una temporada exigent a Copa Catalunya

La Unió Esportiva Mataró es prepara per a una temporada més a la Copa Catalunya femenina. Les de Dani Perdiguero, que l'any passat van lluitar per mantenir la categoria, esperen fer un pas endavant. De moment, les unionistes ja han començat amb els entrenaments de pretemporada per agafar el to físic i el ritme de joc. Aquestes setmanes les jugadores tindran cinc entrenaments i un partit amistós.
Després d'una temporada dolenta, el club mataroní s'ha renovat amb noves incorporacions que esperen donar-li frescor a l'equip. Entre elles està Natàlia Casals, que ve de jugar quatre anys als Estats Units, on ha agafat molta experiència. Casals destaca per la seva rapidesa i pel ritme alt de joc, sobretot en les transicions ofensives.
Amb la nova plantilla ja formada, la UE Mataró té els mateixos objectius que la temporada 2018-2019, estar el més a dalt possible i lluitar per les primeres places. Enguany, però, les de Perdiguero esperen complir aquesta fita.
Arribar als primers llocs no serà gens fàcil, ja que es preveu una lliga molt exigent, sobretot en la lluita per les fases d'ascens. Abans, però, les unionistes debutaran el 29 de setembre a les sis de la tarda, davant el Lleida, a domicili.

Publicat per
Informa: A. Andrés / M. Castilla