diumenge, 9 de juny del 2019

'Mr. Link' i 'Lino' s'estrenen en català a 36 sales de cinema :: Tocs 172

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juny 2019 #172
:: 'Mr. Link' i 'Lino' s'estrenen en català a 36 sales de cinema
Dos films d'animació adreçats a un públic familiar, Mr. Link i Lino, s'estrenen aquest divendres, 7 de juny, doblats en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Mr. Link
Chris Butler dirigeix aquest film en stop-motion de l'estudi Laika Films. D'aquesta productora s'han pogut veure en català films com Els mons de Coraline i Els Boxtrolls.
Sir Lionel Frost, un investigador de mites i monstres, busca la baula perduda entre l'home i la bèstia. Quan troba un immens ésser pelut que parla decideix ajudar-lo a trobar els altres membres de la seva espècie encara que per fer-ho calgui travessar mig món amb l'ajut d'Adelina Fortnight, una dona avançada al seu temps.
Lino
Aquest film d'animació brasiler ha estat dirigit per Rafael Ribas. Distribuït per Paycom Multimedia, el protagonitza el Lino, un jove força malastruc que treballa fent de gat en festes infantils. Tot i que li agrada la canalla, està fart de suportar que els nens se'n riguin i decideix canviar la seva vida. Per aquest motiu, contracta els serveis d'un mag.
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya