dilluns, 24 de juny del 2019

Aquest cap de setmana, noves estrenes en català :: Tocs 173

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juny 2019 #173
:: 'Toy Story 4' i 'El secret de les abelles' s'estrenen en català aquest divendres
La quarta entrega de Toy Story s'estrena aquest divendres, 21 de juny, doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. També s'estrena El secret de les abelles, en aquest cas en versió original subtitulada en català.
Toy Story 4
Disney-Pixar presenta aquest film dirigit per Josh Cooley. En Woody i en Buzz Lightyear s'estan adaptant a la seva nova llar amb la Bonnie quan una nova joguina entra en escena, en Forky, una forquilla-cullera que pensa que el seu lloc al món és ser un estri per menjar. En aquesta quarta entrega de la saga reapareixen alguns dels personatges clàssics i se n'incorporen de nous.
El secret de les abelles
El film està dirigit per Annabel Jankel i interpretat per Anna Paquin, Holliday Grainger, Kate Dickie, Emun Elliott, Lauren Lyle, Rebecca Hanssen, Gregor Selkirk, Zara Howell, Steven Robertson i Alexa Snell.
Filmax distribueix aquest film ambientat l'any 1950. En un petit poble britànic, la doctora Jean Markham inicia una relació íntima amb la Lídia, mare soltera d'un dels seus pacients. Aquest serà el seu secret, que mai no podran explicar a ningú.
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya