dissabte, 8 de juny del 2019

Activitats Juny

Day of Action amb Yo-Yo Ma


El passat dia 25 de maig el prestigiós violoncel·lista americà Yo-Yo Ma va escollir el Centre Superior de Música Liceu per viure el Day of Action envoltat dels joves alumnes del centre.
mira les imatges ! >>

Nous Professors curs 2019-2020


El proper curs acadèmic 2019-2020, el Centre Superior de Música Liceu comptarà amb sis nous artistes que s’incorporen al professorat. Es tracta de Manuel Blanco i Carlos Megías, trompeta; Oscar Alabau de violoncel, i en el departament de Música Moderna i Jazz els professors Perico SambeatGabriel Amargant (clarinet) i   Pedro Campos, Baix elèctric.
més info >>

COR VIVALDI

Auditori Conservatori Liceu
29 de juny de 2019, 19h



Concert de celebració del 30è aniversari del Cor Vivaldi amb la participació de cantaires actuals i de tots els temps! Les millors obres del repertori vivaldià!
més informació>>

LICEU XXI

Auditori Conservatori Liceu
20 de juny de 2019,11.30h


La  formació d’alumnes del Centre Superior Liceu XXI està especialitzada en la interpretació de repertori contemporani. D’aquesta manera tenim ocasió de gaudir d’obres dels nostres temps i de nova creació.
més informació >>

Noticies destacades

Tres formacions sorgides del Centre Superior Liceu participen al cicle La Pedrera Jazz seguir llegint >>

La formació Fran Ramos Quartet, formada per alumnes del Centre Superior de Música Liceu, participaran en la tercera edició de Jazz al Pati a Balaguer seguir llegint >>

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
FUNDACIÓ CONSERVATORI LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN