dilluns, 27 de maig del 2019

‘Robin Hood’, un muntatge per a tota la família a la Sala Cabanyes




Un clàssic d’aventures per a grans i petits. La Sala Cabanyes de Mataró ha estrenat aquest cap de setmana l’adaptació teatral de ‘Robin Hood’, la història del malfactor que robava els rics per ajudar els pobres a l’Anglaterra de l’Edat Mitjana. El muntatge situa l’espectador a Nottingham. El rei Ricard Cor de Lleó ha marxat a lluitar a les Croades i ha deixat la direcció del regne al seu germà, el príncep Joan. Però aquest, en lloc de seguir les directrius del rei, oprimeix un poble que de seguida troba en el valent Robin Hood el seu salvador.

El director de l’obra, Marc Abril, explica que volia adaptar una història fàcil, en el sentit que fos coneguda per tota la família i que agradés. Segons Abril, l’equip que ha fet possible el muntatge ha gaudit molt durant els assajos. I aquesta mateixa sensació és la que esperen transmetre dalt de l’escenari.

El muntatge té a la direcció musical el mataroní Dani Àlvarez i compta amb la participació d’unes 60 persones aficionades al teatre però especialitzades.

‘Robin Hood’ es va estrenar el dissabte 25 de maig i es podrà veure a la Sala Cabanyes fins al proper 22 de juny. En total hi haurà deu sessions repartides en els propers caps de setmana, inclòs el dilluns 10 de juny, que és festiu.

+ info
Informen: B.Doñate i M.Castilla