dimecres, 8 de maig del 2019

Ricky Rubio visita per sorpresa la Gàbia per veure un partit del preinfantil de la UEM




El jugador del Masnou Ricky Rubio, actualment a les files dels Utha Jazz de la NBA, va ser a la Gàbia el passat diumenge dia 5 al matí per veure el partit del preinfantil masculí de la UEM on hi juga en Luca de la Vega.

Luca de la Vega va saltar fa poques setmanes als mitjans informatius de tot el món al ser convidat pel jugador de la NBA a veure un partit del seu equip, els Jazz de Utah, davant dels New York Nicks al Madison Square Garden. Aquesta va ser una acció de la Ricky Rubio Foundation creada per ell mateix per ajudar en la recerca del càncer.

En Luca va ser diagnosticat fa tot just un any d’un limfoma limfoblàstic T i des de llavors va seguir el seu tractament. Tot just al començament d’aquest 2019 en Luca va rebre el permís per poder començar a entrenar amb els seus companys i d’aquesta manera ha vingut treballant de nou amb el seu equip.

Dintre del programa de la fundació que el jugador del Masnou va engegar, s’està gravant un documental en el que s’explica la historia d’en Luca i des de divendres passat fins diumenge van estar gravant els entrenaments i el partit de l’equip d’en Luca.

La sorpresa majúscula va arribar diumenge quan, un cop en marxa el partit de lliga que enfrontava el preinfantil davant l’Argentona, va aparèixer a la grada en Ricky Rubio que, un cop acabada la seva participació en els play off de la NBA , va voler passar per veure en Luca amb el seu equip.

Font