diumenge, 5 de maig del 2019

Què passarà aquest maig ?

Concert Love in Syria

2 de maig, 20h


Música per la Pau al projecte ‘Love in Syria’, un concert on més de quinze músics de diferents nacionalitats s’uneixen per mostrar la riquesa de la cultura siriana.
Últimes entrades >>

Concert amb Cosmos Quartet

6 de maig, 20h 


 Concert CosmosQuartet i Presentació del disc Influences a l’Auditori Conservatori Liceu dins la gira que el quartet oferirà arreu de Catalunya amb motiu del Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra.
informació del concert >>

Un mes de Jazz !


Aquest mes gaudirem de sons i ritmes de jazz amb el concert de la Liceu Big Band dedicat a Bob Brookmeyer (16 de maig), les "Tardes de Jazz", i les "Liceu Jam Sessions” que a més, finalitzen amb una Jam oberta a tothom.
més informació>>

Liceu Cambra: Premis extraordinaris:

7 de mayo, 20h 


 Els guanyadors dels Premis Extraordinaris de Música de Cambra 2017-2018, els pianistes Bernat Sánchez i Júlia Fortuny, tindran l’oportunitat d’adquirir una experiència professional incomparable tot oferint un recital propi dins del cicle Liceu Cambra.
més informació>>

Final del Premis Extraordinaris

9 de maig, 20h - Entrada gratuïta, registre obligatori.
 

Com cada any, arriba el moment de gaudir del talent de tots els finalistes dels Premis Extraordinaris i conèixer quins seran els guanyadors. Un del moments més emocionants del curs!
informació >>

Masterclass amb Fiorenza Cedolins

9 de maig10h


No et perdis els irrepetibles consells de la soprano lírica italiana, especialista en Verdi y Puccini, Fiorenza Cedolins.
Apunta't >>

Liceu Jove: Piano Maestoso

14 de maig, 20h


Els Departaments de Guitarra, Piano i Vent organitzen, amb una selecció dels seus alumnes més destacats, un seguit de recitals on fan palès l’alt nivell de la seva formació rebuda al centre.
més info >>

Notícia destacada!

Els alumnes del Centre Superior de Música Liceu, Carlos Enrique i Gisela Villamayor, actuen al Barcelona Open Banc Sabadell – 67è Trofeu Conde de Godó  seguir llegint >>

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
FUNDACIÓ CONSERVATORI LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN