divendres, 3 de maig del 2019

Els millors concerts d'aquest mes de maig sonaran a L’Auditori!

 
Els concerts que no et pots perdre!
NEUS ESTARELLAS +
QUATUOR DIOTIMA
(Sampler Sèries)
En col·laboració amb el Festival MIXTUR, presentem aquest doble concert amb el compositor Helmut Lachenmann com a protagonista. A les 19 h comptarem amb la pianista Neus Estarellas i a les 20 h amb el Quatuor Diotima. Gaudiu de la música de nova creació amb dos concerts al preu d'un!
Preu: 10 €
SIMFONIA PRAGA DE MOZART
Amb de Vriend
(Temporada OBC)
L'OBC interpreta obres de quatre dels compositors més importants de tots els temps. La solista de trompeta de la nostra Orquestra, Mireia Farrés, interpretarà el Concert per a trompeta per excel·lència: el de Haydn, i també sonaran peces deMozartBeethoven Schubert,
Preu: De 10 € a 58 €

ELS CLÀSSICS I LA BANDA
(Temporada Banda)
La Banda, dirigida pel seu director titular José R. Pascual-Vilaplanaens proposa un programa en què sentirem música original per a banda sorgida de la ploma de grans compositors clàssics com MendelssohnRossini,Saint-Saëns o Prokófiev, entre altres.
Preu: 16 € 
LA CINQUENA DE XOSTAKÓVITX
(Orquestres Internacionals a L'Auditori)
El mestre Vladimir Fedosseiev ens oferirà una de les simfonies més conegudes i emblemàtiques del repertori rus: la Cinquena de Xostakóvitx
Preu: De 20 € a 102 € 

EL CONCERT PER A VIOLÍ DE BRAHMS  
Amb Veronika Eberle
(Temporada OBC)
La violinista alemanya Veronika Eberleafronta el repte d’interpretar amb l’OBC l’endimoniadament difícil Concert per a violí de Brahms. També sonaran laQuarta de Txaikovski, una de les seves simfonies més programades, i l’Obertura Carnaval de Dvořák, una explosió de ritme i color.
Preu: De 10 € a 58 €
SETZE CORDES
A partir de 2 anys
(Concerts familiars)
El concert Setze cordes, un clàssic del Servei Educatiu s'acomiada amb les seves cinc últimes sessions.
Els dos violins, la viola i el violoncel delQuartet Quixot ens conviden a endinsar-nos en un món ple de músiques, un espai màgic on, destapant caixes de totes mides, descobrirem tots els secrets dels músics que toquen al quartet de corda. 

Preu: 10 €

TARDA D'ÒPERA I SARSUELA
Concert de cloenda

(Temporada Banda )
La Banda Municipal de Barcelona, dirigida pel seu titular José R. Pascual-Vilaplana, convida la soprano Ruth Rosique al seu concert de cloenda de temporada, en què gaudirem de fragments d’òperes i de les sarsueles més populars!
Preu: 16 €
CHAD HOOPES
EL VIOLÍ FRANCÈS 

(Música de Cambra)
El joveníssim violinista estatunidenc Chad Hoopes és una de les noves estrelles de la música clàssica. Gaudirem, per primera vegada a Barcelona, de la seva faceta com a músic de cambra a través d’un repertori de tall romàntic i impressionista, amb obres de DebussyYsaÿeRavel iSaint-Saëns.
Preu: 29 €

LA BANDA A LA FESTA MAJOR DE NOU BARRIS
(La Banda  la ciutat)
La Banda ofereix el primer dels concerts gratuïts a la ciutat d'aquesta primavera. Dirigida per Bestriz Fernández, ens proposa un programa farcit de fragments d'obres tan populars com La revoltosa deRuperto Chapí Il barbieri di Siviglia deRossini Carmen de Bizet, entre altres. Aquest concert es realitzarà a la Seu del Districte de Nou Barris. 
Preu: Concert Gratuït
ROMEU I JULIETA DE PROKÓFIEV
Amb Kazushi Ono
(Temporada OBC)
Romeu i Julieta és l’obra de Shakespeare que ha inspirat més notes musicals. L’OBC, sota la batuta de Kazushi Ono, es rendeix al seu romanticisme i l’interpreta en forma del ballet que va escriureProkófiev. A més, l’estrena del Concert per a dos shamisens i orquestraencarregat a Fabià Santcovsky
Preu: De 10 € a 58 €
LA MÀQUINA DEL TEMPS
(Concerts familiars)
El Secretariat de Corals Infantils de Catalunya organitza cada any una trobada per a les seves corals en què canten plegats. Enguany, presenten una cantata fresca i divertida; un viatge per la història que ens portarà a passar pels estils més diversos, tot plegat amb la singularitat i qualitat del seu compositor (i protagonista)Arnau Tordera I.
Preu: 10 €
ROCÍO MÁRQUEZ
Visto en El Jueves

(Ciutat Flamenco)
Visto en El Jueves, cinquè disc d’estudi de la cantaora, es planteja una reflexió sobre el concepte d’autoria amb un repertori en què la bretxa entre el flamenco i el no flamenco queda desdibuixada. Hi trobem cançons versionades de grans artistes i palos flamencs recreats. 
Preu: 18 €
BARCELONA MODERN
Curs Internacional de Composició
(Sampler Sèries)
En aquest concert podrem sentir obres d’alumnes del Curs Internacional de Composició i del compositor convidat d’aquesta edició: el francès Philippe Hurel, un dels autors francesos més representatius de la segona meitat del segle XX.
Preu: Concert gratuït
MARIA CALLAS, UNA VIDA D'ÒPERA
(La Banda ens Apropa)

La Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Beatriz Fernández, ens ofereix una sessió relaxada en què la soprano Begoña Alberdi interpretarà algunes de les àries més famoses de Maria Callas, la Diva, en aquest luxós homenatge a la gran soprano i al món de l'òpera.
Preu: 6 €
IBERIANA
(Jazz Sessions)
En el marc del 40 aniversari del Taller de Músics, el reconegut pianista i compositorLluís Vidal estrena amb big bandIberiana, la seva personal revisió de la popular Suite Iberia d’Isaac Albéniz. Partint del jazz i de la música improvisada, la formació inclou elements com el “cante”, el ball i la percussió flamencs.
Preu: 15 €
TURANDOT
Concert de cloenda
(Temporada OBC)
Com a final de temporada, i previ a viatjar al Japó, l'OBC ens ofereix la versió concert de la que va ser la darrera òpera de PucciniTurandot. Dirigida perKazushi Ono, l'Orquestra comptarà amb els cors MadrigalPolifònica de Puig-Reig i VEUS-Cor infantil Amics de la Unió i amb grans solistes vocals.
Preu: De 10 € a 58 €
FESTA MAJOR DE TRES TORRES
(La Banda a la ciutat)
La Banda ofereix el segon concert gratuït a la ciutat d'aquesta primavera. Sota la batuta de la mestraBeatriz Fernández, ens proposa un programa farcit de fragments d'obres tan populars com La revoltosa de Ruperto Chapí Il barbieri di Siviglia i La gazza ladra de Rossini Carmen de Bizet, entre altres. Aquest concert es realitzarà a la Seu del Districte de Nou Barris. 
Preu: Concert Gratuït
TRIO ARRIAGA
Concert de cloenda
(Música de Cambra)
Format per tres solistes de prestigi internacional, el Trio Arriaga és una de les formacions nacionals de cambra més sòlides del moment. En aquesta ocasió, ens proposen dues grans obres del repertori de cambra que expressen l’abatiment provocat per la mort des de perspectives diferents: el Trio amb piano en La menor de Txaikovski  i el  Trio amb piano en Mi menor de Xostakóvitx
Preu: 29 €
DESCOBREIX LES NOVES TEMPORADES DE MÚSICA DE CAMBRA I MÚSICA ANTIGA!
Abona-t'hi a partir del 2 de maig!
Més informació i horaris al web de L'Auditori