dimecres, 15 de maig del 2019

El Mataró C. Ponce és superat pel líder

Les mataronines tanquen la fase regular amb derrota

Després de certificar la permanència a Copa Catalunya, tocava passar un partit de tràmit contra el Viladecans, campió de la competició. Tot i que el resultat no influïa, l’ideal hagués estat finalitzar la temporada amb victòria, però les de Dani Perdiguero es van veure superades per un gran rival.
A l’inici, les mataronines van sortir endollades i marcant un bon ritme. Sumant des de triple (tres durant el període) i amb Queralt Coll fent-se forta sota cistella, van tancar el primer quart dominant el marcador (19-21).
Però mentre les grogues van baixar el ritme, les locals només feien que anar amunt. Els primers 5 minuts del segon quart, el Viladecans ja havia capgirat el marcador i agafava distàncies (30-25), i arribava a la mitja part (43-36).
La represa va servir per continuar ampliant diferències per part de les locals, que signaven un parcial 10-0, confirmant la seva superioritat (60-40 min.28). Les grogues van frenar l’embranzida des de la línia de tir lliure, arribant a l’últim quart 62-46.
Ja sense opcions per les mataronines, esgotades per només competir amb 7 jugadores, les de Viladecans van superar la barrera dels 20 punts al minut 35 (71-50) i ja no hi hauria marxa enrere. Amb unes locals molt endollades, les grogues van acabar caient per un contundent 89-64.

Viladecans 89 – 64 Mataró C.Ponce
Mataró C. Ponce: Murat (9), Domènech (9), Coll (15), Magriña (13), Solé (5) –cinc inicial– Cuní (8), Balmes (5)
Parcials: 19-21, 24-15, 19-10, 27-18