dijous, 30 de maig del 2019

El Grupo Marthe UEM força el tercer partit de permanència a Copa Catalunya

El Sènior B masculí va guanyar al C.B. Castellar en el segon partit de la fase de permanència a Copa Catalunya, disputat el passat dissabte 25 a la tarda al Palau Josep Mora i retransmès per Xala TV.

L’equip de Joan Serra va començar l’encontre amb nervis i molt de desencert: al minut 7 del primer quart només s’havien aconseguit 4 punts, mentre l’equip visitant anava per feina i aconseguia el seu màxim avantatge a poc més d’un minut d’acabar aquest parcial (6-14) amb un Jordi Navarro –pivot visitant– molt inspirat que acabaria sent el màxim anotador del partit amb 27 punts. Per sort la reacció local no es faria esperar i ja abans d’acabar-se els primers 10 minuts s’escurçaven les distàncies fins al 13-19.

El segon període va ser el millor dels grocs, que amb una pujada de la intensitat defensiva acompanyada d’una millora en l’efectivitat en atac va capgirar del tot el marcador. El Castellar només va aconseguir 11 punts en aquest quart, per 27 del Mataró. D’aquesta manera el lluminós reflectia un esperançador 40-30 a la mitja part.

A la tornada de vestidors no va canviar la dinàmica fins a aconseguir-se el màxim avantatge amb dos triples consecutius de Cànovas i Teixidó que situaven el 59-41 al marcador. El Castellar, però reaccionava amb la mateixa moneda i s’acostava a 12 punts en acabar el tercer període: 61-49.

A l’últim període la victòria ja no va perillar: amb uns efectius Moreno i Lluch (amb 7 i 6 punts respectivament en aquest tram de partit) i l’expulsió de Cadafalch del Castellar, es va sumar una important victòria que torna la pilota al camp dels del Vallès en el partit que es disputarà el proper diumenge 2 de juny a la tarda.