diumenge, 12 de maig del 2019

Aquest cap de setmana, noves estrenes en català :: Tocs 169

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Maig 2019 #169
:: 'Pokémon. Detectiu Pikachu' i 'La petita trapella' s'estrenen en català aquest divendres
Pokémon. Detectiu Pikachu, el nou film de la franquícia Pokémon, i el film alemany La petita trapella s'estrenen doblats al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Pokémon: detectiu Pikachu
La primera aventura de Pokémon d'acció real ha estat dirigida per Rob Letterman i interpretat per Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe, Bill Nighy, Chris Geere, Rita Ora i Suki Waterhouse.
L'acció d'aquest film, distribuït per Warner, comença amb la misteriosa desaparició del gran detectiu privat, Harry Goodman. En Tim, el seu fill, haurà d'esbrinar què és el que ha passat. En Tim s'haurà d'unir a l'antic company Pokémon d'en Harry: el detectiu Pikachu!
Tràiler de Pokémon. Detectiu Pikachu

La petita trapella
Joachim Masannek dirigeix aquest film interpretat per Aylin Tezel, Peri Baumeister, Tom Beck, Christoph Maria Herbst, Meret Becker, Aaron Kissiov i Malu Leicher.
La Lilli té un secret que només coneix la seva família: pot parlar amb els animals! Aquest talent especial li ha causat prou problemes en el passat i ha obligat la seva família a canviar de casa un munt de vegades. Un dia descobreix que un lladre d'animals ha segrestat un elefantet del zoo.
Tràiler de La petita trapella
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya