dimarts, 14 de maig del 2019

Apuntada de “Els Pastorets de Mataró 2019 – 2020”



Tot i que sembla que faci poc que vam abaixar el teló d'Els Pastorets de Mataró, fa uns dies que ja ens hem tornat a posar en marxa per començar a treballar els de la propera temporada. Tots sabem que requereix molta logística i per tant hem de començar a posar fil a l'agulla perquè el proper desembre tot estigui a punt.

Aquesta propera temporada Marc Molina seguirà al capdavant de la direcció artística, però es produeix un canvi a la direcció musical i Gemma Sancho assumirà la direcció orquestral , de cors i de solistes.

Us fem arribar un enllaç on totes les persones que hagin fet Pastorets la passada temporada poden inscriure-s'hi fins el dia 28 de maig. Si pel contrari no heu participat mai o fa uns anys que no sortiu a l'espectacle us podeu venir a apuntar el proper dimarts 28 de maig de 8 a 2/4 de 10 del vespre a la Sala Cabanyes. (És important saber les mides d'alçada d'espatlla a terra i el núm de peu).



Durant el mes de juny es faran les proves d'interpretació i cant per aquelles persones que optin a papers amb text o cant. Properament se us farà arribar més informació.