dimarts, 9 d’abril del 2019

Victòria incontestable del Mataró FEIMAT en el derbi de la ciutat

Tarda de festa del bàsquet mataroní al Palau amb el derbi disputat el passat diumenge 7 a la tarda, que un cop més va caure del costat groc i aquest cop amb superioritat manifesta en el marcador.
L’equip de Charly Giralt va fer un partit molt complert dominant en pràcticament totes les facetes del joc a un Mataró Parc Boet que, tot i els canvis defensius no va poder aturar el joc ofensiu dels grocs.
L’inici del partit, però, va donar certes esperances als jugadors del Boet, ja que van començar mostrant alternatives ofensives i acumulant avantatges de 6-8 punts, però l’encert i la qualitat de l’equip local es van acabar imposant. Entre el final del primer quart i els inicis del segon, els jugadors del Charly Giralt van reaccionar de forma clara i contundent, i amb un parcial de 22 a 4 portaven el marcador a la mitja part a un 46 a 32 i la tranquil·litat a la parròquia local.
A la segona part els Unionistes van calcar el marcador amb 46 punts més, deixant sense arguments als del Boet, que tot i posant diferents alternances defensives no van poder aturar el bon joc i inspiració dels grocs.
Els números són prou explícits: 50% d’encert en triples (15/30) i 41 rebots (10 en atac) dels de Charly Giralt, per un 3 de 21 (14% d’encert) en triples i 24 rebots per part taronja (ahir de negre). Una diferència que es reflecteix clarament en el marcador final: 92-68.
Destacar una aportació ofensiva coral en la que fins a quatre jugadors van superar els deu punts en anotació. Marc Traver (4/4 en triples) i Natxo Ariño, amb 16 punts cadascú, van exhibir una inspiració especial.