diumenge, 7 d’abril del 2019

Mataró i Boet es veuran les cares en el desè derbi de la històriaAmb els deures fets arriben Mataró i Boet al derbi. Ho fan salvats i sense opcions a fases d'ascens i amb el pur al·licient de guanyar el partit. Un encontre que serà diferent al de la primera volta, quan tots dos van entrar al mes de desembre amb urgències i la necessitat de guanyar. Ara, arriben tranquils. Tots dos ho fan en moments diferents. Els boetistes, amb dues derrotes seguides, i els unionites, amb quatre triomfs consecutius, la segona millor ratxa de la temporada. Així és com arriben al partit. I d'aquesta manera és com veuen al rival. 

Aquest serà el desè derbi de la història. El balanç, tres victòries taronges i sis de grogues. Els sis darrers enfrontaments. L'encontre es disputarà diumenge a partir de les sis de la tarda i es podrà veure per Mataró Televisió a les onze de la nit, just despés del Diumenge Esports.

+ info
Informa: F.Andrés/ J.Peñaranda
http://mataroaudiovisual.cat/noticia/esports/matar%C3%B3-i-boet-es-veuran-les-cares-en-el-des%C3%A8-derbi-de-la-hist%C3%B2ria