dilluns, 8 d’abril del 2019

Entrades 'Lluny de Nuuk'



Ja estan a la venda les entrades per l'espectacle “Lluny de Nuuk” que els nostres companys estrenaran a Can Gassol dins amb el cicle del “Fet a Mataró.
Serà només els dos primers caps de setmana de maig: 3, 4, 5, 10, 11 i 12 de maig, i podeu adquirir les localitats a un preu de 6€ a:
https://www.entradesculturamataro.cat/acte/lluny-de-nuuk-12491
Lluny de Nuuk és el retrat d'un nucli familiar que viu instal·lat en una harmonia aparent. Una família es reuneix amb motiu del casament d'una de les filles. La trobada, en principi, ha de comportar el retrobament emocionat de tots els membres del clan. Però la descoberta d'un fet inesperat servirà com a detonant de tot un seguit de situacions crítiques: un munt de secrets sortiran a la superfície, i en conèixer allò que han ignorat durant tants anys, els personatges descobriran que aquells que creien tan propers són, en realitat, uns autèntics desconeguts.
Es tracta d'una història que s'introdueix en el microcosmos d'una família que viu a base de silencis, de secrets no compartits i de mirades que fan mal. Una desmitificació de la família que posa al descobert que aquelles persones que creus properes són en realitat autèntics desconeguts.