dimecres, 17 d’abril del 2019

El Mataró Feimat torna de les illes amb una victòria a l'últim segon

Els grocs van arrossegar un mal primer quart durant tot el partit

Els primers 10 minuts de partit van ser un aterratge forçat pels de Charly Giralt. Els rivals necessitaven guanyar per sortir de la zona de perill i van iniciar el partit molt forts, descol·locant els mataronins (29-13).

A partir del segon quart el Feimat va anar retallant distàncies, però la diferència era molt gran com per revertir-la i el partit arribava a la mitja part amb els mataronins 15 punts per sota (55-40).

A la represa, el Feimat va continuar sumant per apropar-se al Calvià, mentre que aquests van perdre encert. Tot i el cop en contra la desqualificació de José Francisco Cabrera, a causa de dues antiesportives seguides (una per frenar un contraatac i l’altre per ser més dura del normal), els mataronins van arribar a l’últim quart amb opcions (70-67).

L’últim quart el marcador continuava igualat, i no es va decidir res fins a l’última jugada. Va ser Ariño l’encarregat de capgirar el marcador amb una cistella a l’últim segon, després d’haver anotat un triple just en la jugada anterior (86-88). Era la primera vegada que el Feimat es posava per davant durant tot el partit, aconseguint així la victòria. També va ser clau el joc de Solé i Juanola en aquest últim quart, i va ser un handicap l’expulsió de Touré.

El partit va jugar-se a les 19h, però els de Charly Giralt ja voltaven per l’aeroport des de les 8 del matí i van volar amb una hora de retard. De retruc, van topar-se amb un partit que se’ls va complicar des de l’inici, amb final d’infart i contratemps a la banqueta. Amb tot això, tornar a casa amb la victòria va ser un bon autoregal per l’esforç entregat a pista.

FLANIGAN CALVIÀ 86 - 88 U.E. MATARÓ FEIMAT

MATARÓ FEIMAT: Diallo (12), Rodriguez (2), Juanola (19), Romero (5), Traver –cinc inicial– Solé (21), Viñallonga, Cabrera (9), Ventura (2), Ariño (14), Touré (4)