dimarts, 2 d’abril del 2019

El Feimat segueix llançat cap a la victòria

Els mataronins van sortir confiats i van complicar-se el partit tot i acabar guanyant
Va ser un partit patit, segurament més del que s’esperava, però que va acabar enduent-se el conjunt mataroní, una vegada més anant a la pròrroga.
El Mataró Feimat rebia a casa el CB Martorell, que arribava amb baixes importants, incloent-hi el jugador amb millor mitja d’anotació. Segurament per aquest motiu, els grocs van sortir confiats i relaxats, un error que acaba passant factura però del que va poder solventar.
El marcador va estar molt igualat durant tot el matx, arribant a la mitja part amb un -2 pels locals. En alguns moments del partit, el Martorell inclús va aconseguir bons parcials (0-12) per aconseguir distanciar-se. Tot i això, els locals van anar remuntant de mica en mica, arribant al final amb tot per decidir-se.
El Feimat atrapa l’Esparreguera en la classificació (38 punts) a falta de tres jornades per acabar la segona volta.
Dos tirs lliures d’Ariño van forçar la pròrroga (74-74) –la quarta en els últims 5 partits, una de les quals perduda– i els visitants no van ser capaços de revertir la situació amb els 3 segons que mancaven pel final.
Finalment, un parcial 11-9 en el temps extra va decantar la victòria pels mataronins (85-83), sumant la seva 4a victòria seguida.