dissabte, 13 d’abril del 2019

El Construtoni Ponce Mataró busca la tercera victòria seguida




A cinc jornades per acabar la temporada el Construtoni Ponce Mataró sembla haver trobat la forma en el moment adequat. Adequat però per un objectiu que ha aparegut a mitjans de curs, el de la permanència. Gràcies a les dues victòries consecutives, totes dues molt ajustades, les unionistes s’han situat desenes i veuen la permanència a tocar. Per això hauran de seguir però com fins ara, apostant per la defensa abans que per l’atac i ajustant els últims quarts de partit per assegurar-se la victòria. Aquest dissabte tornen a jugar a casa pker segona setmana consecutiva i per rebre un Camping Bianya Roser que és sisè classificat i té un balanç de tretze victòries i dotze derrotes. Té les fases d’ascens a quatre partits i la promoció de descens a tan sols dues desfetes, pel què un triomf al Palau d’Esports Josep Mora li donaria un marge molt important.

Al partit d’anada, la diferència entre tots dos equips va ser de 9 punts, quan les barcelonines es van imposar per 68 a 59. Un resultat que el Roser no voldrà veure capgirat per mantenir l’average i que, en canvi, per les grogues suposaria un comodí per les darreres jornades. Si es té en ment el matx jugat a l’Estació del Nord, el parcial de 40 a 24 va ser determinant, fet que difícilment es repetirà dissabte després del canvi de defensa formulat pel nou entrenador mataroní, Dani Perdiguero. El tècnic té clar que la defensa té la clau de la victòria. I també que aquest partit no tancarà les coses.

Aquesta jornada, a més a més, és clau per les mataronines ja que l’Snatt’s Femení Sant Adrià, equip que marca la permanència i que és a tan sols una victòria groga (amb l’average a favor el Mataró) juga contra l’equip que és justament per sota les unionistes, el Grup Barna. Un triomf del Construtoni Ponce serviria per distanciar-se o per retallar. El partit es juga a partir de les 18.05 de dissabte en un encontre retransmès per La Xarxa dins el Bàsquet en Joc.

Publicat per
Informa: F.Andrés/ J.Monfort