dimarts, 26 de març del 2019

Un quart pel Construtoni, tres quarts per l'Igualada



Les grogues perden a casa i baixen posicions a la classificació

Deu minuts en bàsquet són un quart. I és el que va durar el domini del Construtoni Ponce UEM en el seu partit de Copa contra un Igualada que, superat l'inici, va demostrar tenir molt més el dia que no pas les grogues i van anar-se distanciant en el marcador de forma ja insalvable per les locals. El tempteig inicial dels primers deu minuts semblava indicar un partit jugat d'igual a igual però no va acabar sent així.

Les mataronines van arribar a rondar els 10 punts d'avantatge però la reacció de les de l'Anoia va minimitzar aquest impacte i va connectar els darrers instants de primer quart amb la contundència del segon. En aquests segons 10 minuts, de fet, es va dirimir el partit. L'Igualada se'n va anar i tot i no desconnectar-se'n, les mataronines ja no hi van poder tornar a entrar.

Cal destacar l'encert a cistella de les visitants, un paràmetre que explica que tot i els intents i variables plantejades per les locals, la diferència no es frenés sinó que que s'anés ampliant. Ara la situació pel Construtoni Ponce és de quàdruple empat a la classificació i l'imperatiu de guanyar en les properes jornades per no complicar-se la vida.

CONSTRUTONI PONCE UEM 60 - IGUALADA 75

Parcials: 19-17, 9-20, 14-19, 18-19
CONSTRUTONI PONCE UEM: Guillamat (5), Cuní (4), Balmes, Murat (15), Domènech (10), Coll (7), Magriña (11), Moya, Cobo, Molina (4), Martínez (2), Solé (7).

publicat per
www.totmataro.cat