dijous, 21 de març del 2019

"Les bates blanques" de Xavier Giribés i Sala: llibre solidari amb la recerca del càncer colorectal



Com vam informar el passat mes de febrer, amb l’intenció d’editar el llibre que va deixar escrit en Xavier Giribés i Sala, vam crear un micromecenatge a través de la plataforma web Verkami. 
Com sabeu, la publicació del llibre “Les bates blanques” té doncs la intenció d’ajudar econòmicament el projecte d’investigació “Estudi dels mecanismes de resistència al tractament del càncer colorectal” de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), Can Ruti.
El Verkami va assolir el seu primer objectiu en tres dies: aconseguir 3.900€ per publicar 500 exemplars i destinar els beneficis de la venda dels llibres a la investigació del càncer colorectal. I en cinc dies més vam aconseguir la segona fita: 10.000€. Amb aquest segon objectiu ampliarem la publicació del número de llibres i augmentarem els beneficis que arribaran a la recerca.
Ara volem fer més gran el projecte perquè la necessitat de fons per a la investigació no s’atura. Volem seguir recaptant més aportacions perquè el projecte de recerca del càncer colorectal tingui més diners.

Com pots col·laborar-hi?

Entra a la web http://vkm.is/lesbatesblanques on trobaràs tota la informació i podràs triar la quantitat de diners que vulguis aportar. Tens temps fins el 02.04.2019.

Si voleu més informació podeu contactar directament amb: lesbatesblanques@gmail.com.
I ens podeu seguir a:
Instagram “lesbatesblanques”
Web: https://www.lesbatesblanques.cat