dimarts, 12 de març del 2019

El Mataró Construtoni Ponce torna a perdre i l'entrenador ho deixa

Les unionistes cauen 56-59. Àlex León anuncia que ho deixa.

El Mataró Construtoni Ponce va ensopegar el cap de setmana passat a casa, davant el Grup Barna. El conjunt mataroní, que havia trencat la setmana anterior la mala ratxa de resultats, no va poder seguir amb un segon triomf seguit i va perdre amb un rival que l'enxampa a la classificació. La dinàmica ha anat clarament a la baixa en els darrers mesos, i això provoca que l'equip estigui en zona perillosa. A tot plegat se li suma que aquest cap de setmana, l'entrenador Àlex León comuniqués a la directiva que ho deixava després dels mals resultats.

El conjunt unionista va arrencar amb força l'enfrontament, amb un desplegament ofensiu notable que obria un primer forat interessant: 22-15. La resposta del Grup Barna, però, va ser demolidora. En defensa van eixugar l'ofensiva mataronina i van capgirar el marcador: 7-15 i 29-30 al descans.

A la represa, les forces es van equilibrar entre els dos equips, amb alternatives al marcador i el Mataró tornant a comandar el lluminós. En el tram final de partit, però, la victòria es va esmunyir. A un minut pel final, les visitants empataven a 52. Solé posava per davant l'equip amb una cistella, però poc després les visitants empataven a 54. Encara hi hauria temps perquè el Grup Barna s'avancés, Magriñà empatés i a poc pel final, un triple d'Aranzabal deixés sense triomf a les mataronines.

Un moment del duel entre UE Mataró Construtoni Ponce - Grup Barna. Foto: R.Gallofré