dissabte, 16 de març del 2019

El Construtoni Ponce Mataró lluita per revertir la dinàmica




El Construtoni Ponce Mataró va perdre davant l'Almeda com els números preveien. Però ho van fer després de dominar bona part del matx i de fer patir el seu rival, un dels candidats al títol. De fet les unionistes van merèxier més i van demostrar que les travesses es poden equivocar i que, sobretot, aquest equip pot acabar més amunt a la classificació.

En del debut de Perdiguero davant la seva afició l'equip es va mostrar ràpid, àgil i encertat. Dues de les seves jugadores, Ester Murat i Ari Magrinyà, en van parlar a Diumenge Esports. A 9 jornades per acabar la temporada l'equip és a tan sols una victòria de la tretzena plaça, i és que per darrere seu hi ha fins a quatre equips amb un balanç similar. De la mateixa manera la sisena plaça tampoc és molt lluny, a tres victòries.

En aquest tots hi ha el tret distintiu respecte la temporada passada. S'ha acabat el format de dues fases on hi havia equips que a aquestes altures ja no es jugava res. Ara, en un sol grup, els partits són decisius quasi tots i més ara al tram final de campionat. El proper rival és el Joventut les Corts, un dels equips dels seus perseguidors. Una altra prova per aquest nou Mataró.

Publicat per
Francesc Andrés