dissabte, 23 de març del 2019

"Bach, Música i Paraula" i curs de direcció

Un imatge del concert de "Bach, Música i Paraula" a Terrassa

Curs d'Iniciació a la Direcció Coral  

El dissabte 4 de maig al llarg de tot el dia, el Cor Ciutat de Mataró farà de Cor Pilot al Curs d'Iniciació a la Direcció Coral que impartirà el seu director, Jordi Lluch i Arenas.

El curs, organitzat pel Moviment Educatiu del Maresme, està dirigit a mestres de música, cantaires, directors de cors, directors de conjunts instrumentals. Es durà a terme durant tot el dissabte 4 de maig al locals de la parròquia de Sant Josep de Mataró i finalitzarà amb un concert a l'església Sant Josep dirigit pels alumnes actius del curs.

Inscripcions

"Bach, Música i Paraula" 

El Cor Ciutat de Mataró proposa un concert-conferència amb Joan Vives, presentador de Catalunya Música, per explicar i acostar la música de Bach.

El cor aposta per una proposta didàctica entorn als motets de Bach, en què en Joan Vives farà explicacions sobre el context històric dels motets, com estan escrits, el significat de la paraula que Bach hi expressa i com l'acompanya d'unes o unes altres formes musicals perquè les emocions que vol transmetre (la por, la confiança i com l'ésser humà se sent davant la vida i la mort) arribin a l'oient.

Amb aquesta proposta, el Cor Ciutat de Mataró pretén acostar la música barroca al públic, sense les barreres d'haver pogut rebre o no formació musical. El programa va ser estrenat el passat mes de novembre a Mataró i tant a Mataró com a Terrassa va tenir molt bona acollida. El proper concert-conferència serà a l'Auditori de Sant Martí de Provençals (Barcelona), dins el cicle Diumenges de Clàssica, el proper 24 de març a les 18.30 hores. No us perdeu l'oportunitat de tenir aquesta experiència de forma gratuïta!

Auditori de Sant Martí de Provençals
Plaça Angeleta Ferrer 7, Barcelona
(Metro L2  - Bac de Roda)

Entrada lliure 

Més informació:
Cor Ciutat de Mataró
Xarxanet
Auditori