diumenge, 10 de febrer del 2019

La temporada de festivals comença avui!

Qui diu que els festivals són només per a l'estiu? 
A L'Auditori la temporada comença avui! Us presentem tres esdeveniments imperdibles que ompliran de música aquest hivern i no només a les nostres sales sinó per tota la ciutat. 
LLUMS D'ANTIGA
Del 5 al 16 de febrer
La gran novetat de música antiga d'aquesta temporada: dues setmanes de concerts singulars en espais històrics de la ciutat amb artistes de primera línia
La primera edició del Festival Llums d’Antiga se celebrarà a la Capella de Santa Àgata, lesbasíliques dels Sants Just i Pastor i de Santa Maria del Pi i la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori. La programació, que ens aproparà a repertoris llunyans i posarà llum a partitures oblidades del passat, girarà entorn a dos fils argumentals: “l’état c’est moi”, amb Lluís XIV i l’absolutisme monàrquic i la Reforma de Luter.
 
📅 Consulta la programació
FESTIVAL EMERGENTS BARCELONA
Del 17 al 24 de març
L'Emergents es consolida com la principal cita amb els joves talents nacionals i internacionals de la península
El Festival Emergents, la trobada dels nous valors de la música, arriba a la seva tercera edició. Durant una setmanaL’Auditori acull una vintena de concerts que combinen tots els estils de música clàssica (de l’antiga a noves músiques), diferents formats (recitals, solistes, cambra i grans conjunts), i altres gèneres com jazz i flamenco, i presenten un centenar de joves talents que es convertiran en les estrelles del futur.

 
📅 Consulta la programació
BARCELONA OBERTURA SPRING FESTIVAL
Del 4 al 17 de març
El primer festival programat conjuntament per les principals institucions musicals de la ciutat: Gran Teatre del LiceuPalau de la Música Catalana i L’Auditori
Un nou festival de música clàssica a Barcelona que comptarà amb grans noms de l’escena internacional com Valery GergievKent NaganoPlácido Domingo i Daniil Trifonov, entre molts altres. A més, amb l'objectiu d'apropar-lo a tota la ciutadania, inclourà una quarantena d’actuacions d’accés gratuït en espais emblemàtics de la ciutat, com la Casa Batlló o la Fabra i Coats.
 
📅 Consulta la programació
L'Auditori i Caves Nadal us recomanem:
EL SOMMELIER 🍾 
Dissabte 9 de febrer · 20 h · Caves Nadal
Fermí Fernàndez torna a Nadal per representar l’obra de teatre El Sommelier, a la cava fundacional. Cava i teatre a 20 metres sota terra!