dimecres, 20 de febrer del 2019

El Mataró Feimat perd per la mínima un autèntic partides




El Mora reconeix la lluita intensa dels seus jugadors contra el líder Tarragona
Un autèntic partidàs. El Mataró Feimat va perdre diumenge per la mínima, d'un sol punt i al darrer alè, el que no es pot considerar un partit convencional. Visitava el Josep Mora el líder, el Tarragona i el pavelló va presentar un aspecte molt diferent de l'habitual: molt públic amb ganes de bàsquet. Els qui esperaven un matx jugat de poder a poder van tornar cap a casa satisfets. Llàstima pels mataronins, perquè totes les derrotes per un sol punt són cruels i severes pel qui no guanya. Però baixades les revolucions impera un bon record i una lectura positiva: es va dur fins al límit el líder del grup català d'EBA i, jugant i competint així, el Feimat és dels conjunts més temibles.
El Tarragona va sortir a la pista més despert i precís que l'equip local. Amb un ritme alt va rematar sobretot al final del primer quart una avantatge d'una mitjana de cinc punts amb la que aniria fent la viu viu durant els dos primers períodes. Potser li va costar d'entrar al partit al Feimat que així que va tancar una mica la defensa va començar a gratar la distància i el joc visitant.
El partit era per a valents i els fars dels dos equips se sabien assenyalats: David Romero va tornar a ser el millor groc i Ferran Torres el més destacat dels de l'antiga Tarraco.
El factor Mora, força ple tot i la coincidència horària parcial amb la final de la Copa del Rei del mateix esport, va ajudar a una reacció groga tornant dels vestidors. Van ser minuts d'intensitat i ritme que van situar el partit en aquell punt d'equilibri en què, amb deu minuts finals per jugar-se, podria haver-se decantat per qualsevol dels dos. Els últims minuts i les últimes jugades van ser de taquicàrdia assegurada i el partit es va decidir en detalls, accions, concentració i inevitablement sort. Al final el Tarragona va somriure i surt reforçat en el seu lideratge. El Mora guanya una comunió entre afició i equip reforçada: jugant així el Feimat no ha de renunciar a res d'aquí a final de temporada.

MATARÓ FEIMAT 71 - TARRAGONA 72
Parcials: 17-24, 18-17, 23-16, 13-15
MATARÓ FEIMAT: Solé (18), Viñallonga (2), Rodríguez, Ventura (6), Juanola (4), Ariño (12), Romero (22), Tardío, Touré (4), Diallo, Traver (3).

Publicat per
Redacció - Fotos: Daniel Ferrer