dimecres, 16 de gener del 2019

Un Mataró Feimat seriós guanya a casa del cuer



El partidàs de David Romero, una de les claus del triomf

El cas del Salt és digne d'investigació. Aquest cap de setmana es tancava la primera volta d'EBA i els gironins després de guanyar en el debut no ho han tornat a fer. El Feimat Mataró sabia que no s'havia de relaxar per molt cuer que fos l'amfitrió i va fer ben fet, tirant de seriositat, perquè el partit no es compliqués. Els de Charly Giralt, que venien de partit entre setmana, es van concentrar en aplicar-se en allò bàsic i amarrar la tercera victòria consecutiva.

Va destacar per sobre la resta el partidàs de David Romero, un dels millors en tres temporades al club. Va estar-se els 40 minuts a la pista i se'n va anar fins als 26 punts i 14 rebots amb una valoració de 40 digna d'ACB.

L'equip va saber fer una bona estrebada inicial que els permetés anar minant la moral del Salt davant la seva incapacitat per acostar-se. Va ser un partit de fer la viu viu, sense gran avantatges però amb uns grocs aplicant-se per mantenir els locals a ratlla i consumar-los a casa la dotzena desfeta seguida. El Feimat vol seguir al grup selecte que lidera la categoria. I comença 2019 evidenciant-ho. 


SALT 57 - UE MATARÓ FEIMAT 63
Parcials: 12-20, 14-15, 17-18, 14-10 
UE MATARÓ FEIMAT: Solé (16), Viñallonga, Rodríguez, Ventura (3), Juanola (8), Ariño, Romero (26), Tardío, Touré (4), Traver (6).


+ info ´publicat per
http://www.totmataro.cat/esports/basquet/item/43924-un-feimat-serios-guanya-a-casa-del-cuer