dimecres, 2 de gener del 2019

Temporada estable de teatre i dansa

logo
Butlletí cultural de la ciutat de Matarósocials

 

Teatre i dansa

Temporada Estable



Del 26 de gener a l’1 de maig del 2019 el Teatre Monumental oferirà una nova Temporada Estable de Teatre i Dansa amb sis espectacles i alguns dels grans èxits teatrals de l’any. 
 
La nova temporada estable del Teatre Monumental seguirà oferint sessions dobles, en aquest cas de dos espectacles, per poder garantir una més àmplia oferta de localitats en les obres de més èxit, ja que el teatre compta amb més de 500 abonats.

Temporada Estable / Dansa

Oskara

Dissabte, 26 de gener / 20.30 h
Teatre Monumental
Oskara recorre passatges i mites de la cultura basca, des dels orígens fins a l’època contemporània, en un recorregut plàstic i emocional esquitxat de símbols i d’una iconografia desconcertant. La unió de dos mons i de dues formes d’entendre la dansa gairebé contràries.


Temporada Estable / Teatre documental

Raphaëlle

Dissabte, 9 de febrer / 20.30 h
Teatre Monumental
Raphaëlle parteix d’una experiència individual de transició, un recorregut vital marcat per la lluita per la identitat, l’autoafirmació i el trencament dels motlles. Una experiència que es forja en el si de la cultura europea i que qüestiona de molt a prop els referents i models. 


Temporada Estable / Musical

Maremar

Dissabte, 23 de febrer / 18 h i 21 h
Teatre Monumental
Dagoll Dasgom uneix paraula, dansa i cançó per representar Shakespeare amb música de Lluís Llach. Pèricles, el drama shakespearià, s'adapta a l’actualitat del món dels refugiats, les pasteres, els camps, els rescats, els voluntaris i els traficants de persones. 


Temporada Estable / Teatre

El preu

Dissabte, 2 de març / 18 h i 21 h
Teatre Monumental
Homenatge al dramaturg Arthur Miller a través d’un drama intimista, intens i reflexiu. Una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions. Dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.


Temporada Estable / Teatre

Mundo Obrero

Diumenge, 7 d'abril / 19 h
Teatre Monumental
Un captaire s’acosta a un client i li demana una moneda. L’home treu una pistola, li posa a la mà del captaire i li diu: “Ves al banc i agafa el que necessitis. És teu”. Una nova producció de Teatro del Barrio per seguir revisant la història d’Espanya del darrer segle. 


Escape Room / Teatre, comèdia

Escape Room

Dimecres, 1 de maig / 19 h
Teatre Monumental
Dues parelles d'amics de tota la vida queden per fer un escape room, però sortir d'aquella habitació no serà gens fàcil i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia... una comèdia de por.


 
logo

 
 

 
Direcció de Cultura -  Agenda -  Museus i exposicions -  Teatre i dansa -  Música 
Festes i tradicions -  Lletres i biblioteques -  Cinema i audiovisual -  Ciutat i territori  
No veus correctament aquest correu?Nota legal
socail