dijous, 17 de gener del 2019

Impossible per al Construtoni Ponce UEM


Ni guanyant de 17 el darrer quart tenen opcions amb el Viladecans

Massa complicat acostuma a voler dir impossible. El Construtoni Ponce no va poder començar bé el 2019 amb un partit decebedor contra el Viladecans. El rival és dels del grup capdavanter, sí i també hi havia baixes notables a les files grogues però és que a més ben aviat, al primer quart, es va veure que el Viladecans posava la directa i que les mataronines anirien a remolc. Si anar-se'n al vestidor anant 24 punts per sota no dos prou escarni, les locals encara van allunyar-se més al tercer quart i resulta simptomàtic que ni guanyant el darrer quart de 17 punts es pogués maquillar el resultat.

La victòria, doncs, va voler del Josep Mora en tot un matx dominat per les visitants. No només va trobar a faltar les absents, el Constutoni Ponce, sinó que en alguns trams del partit van estar especialment espesses i desencertades en atac. I sense punts no és massa complicat, és impossible.

CONSTRUTONI PONCE UEM 53 - VILADECANS 65
Parcials: 15-27, 8-20, 9-14, 21-4 
CONSTRUTONI PONCE UEM: Guillamat, Cuní (6), Balmes, Murat, Domènech, Coll (3), Magriñà (10), Cobo (6), Molina (6), Martínez (0), Llobet (0), Solé (22). 

+ info - publicat per
http://www.totmataro.cat/esports/basquet/item/43925-impossible-pel-construtoni-ponce