dimecres, 30 de gener del 2019

El Grupo Marthe Mataró perd a la pròrroga

Ahir però també hi havia competició en categoria masculina. Concretament, 3 partits avançats de la jornada 16, que s'acabarà de disputar el 16 de febrer. El Grupo Marthe Mataró perdia contra l'Artés per 81 a 82 en un final dramàtic. El primer quart el guanyaven els grocs per 18 a 15, i de fet s'ampliaven distàncies al segon parcial amb un clar 21 a 12. Però ens els darrers 10 minuts els del Bages van culminar una gran remuntada, amb un 16 a 29 suficient per provocar la pròrroga. Un cop al temps afegit, 7 a 8.

Tots dos entrenadors destacaven el nivell dels seus adversaris. Pel tècnic mataroní, deixar escapar un jugador com Roger Portella és un hàndicap difícil per qualsevol equip. Contra el Mataró, 30 punts. En canvi el responsable tècnic de l'Artés, Jordi Estany, va valorar el global de la plantilla mataronina, una tònica habitual entre els rivals dels unionistes. El Grupo Marthe es queda a expectatives de saber què faren els seus rivals en aquesta jornada. De moment, tret de baixar una plaça en benefici de l'Artés, tot segueix igual. Amb un partit més, això sí.

Informa: F.Andrés/ J.Monfort