dimarts, 8 de gener del 2019

Daniela López es penja la plata amb la selecció catalana



La selecció catalana infantil femenina, amb la unionista Daniela López a les seves files, acaba l’estatal de seleccions infantils en segona posició.
La competició, que va tenir lloc a Huelva entre els dies 3 i 7 de gener, es va tancar amb la disputa de les finals, entre les quals hi havia la infantil femenina que enfrontava les seleccions de Catalunya i la de la Comunidad de Madrid. El combinat de Madrid es va imposar clarament al català per un contundent 46-75, però no va ser fins a l’últim quart que es definiria el partit ja que es va arribar al començament del mateix amb només 3 punts favorables a les blanques.
La selecció catalana va fer una gran fase de grups quedant primera després de derrotar a Castella i Lleó, Canàries, Madrid (amb qui perdria la final) i Euskadi. L’encreuament a semifinals va ser amb Andalusia a qui va superar per un clar 70-36. El dilluns dia 7 va tenir lloc la final contra Madrid amb el desenllaç ja explicat.
Tot i el regust amarg de l’última derrota, cal estar satisfets del paper del combinat català i de l’experiència viscuda per la nostra jugadora Daniela López.