dijous, 31 de gener del 2019

Activitats i promocions de febrer

Visita de Beat Furrer!

Del 5 al 8 de febrer, podrem descobrir els secrets d’aquest compositor cèlebre per la seva inquietud i recerca constant de noves sonoritats. Ens oferirà una masterclass oberta a tothom el dimecres 6 de febrer, així com un concert a càrrec de Liceu XXI el dia 8 de febrer on els alumnes mostraran el treball realitzat amb el compositor durant diversos tallers.
més informació >>

Concert IN MEMORIAM a JOAN GUINJOAN

Concert de l'Orquestra Simfònica del centre dedicat a la memòria de Joan Guinjoan, incloent una de les seves grans obres orquestrals en el programa, i oferint-li un tribut de la manera més escaient, que és gaudint de nou la seva música i amb els estudiants del centre enfrontant-se al repte, gens fàcil, d’interpretar-la.
ENTRADA GRATUÏTA - reserva obligatòria
més informació dels actes >>

Masterclasses de vent

Aquest mes de febrer ens visitaran el trompista Stefan Dohr, l'especialista en bombardí Thomas Ruedi, i l'oboè de Stefan Schilli
informació de les masterclasses>>

Banda Simfònica i Petits Conjunts

Torneu a gaudir de nou amb la Banda Simfònica el proper 8 de febrer i dels Petits Conjunts del Centre, el dia 7 de febrer.
ENTRADA GRATUÏTA - REGISTRE OBLIGATORI
informació de les masterclasses>>

Akiko Ebi: Concert + masterclass

La pianista Akiko Ebi no ha faltat a cap de les cites amb Liceu Cambra, on sempre ha fet gala de la seva particular personalitat musical, la qual li ha llaurat la reputació de ser considerada l’intèrpret més important de la música francesa entre tots els pianistes japonesos. Vine a gaudir del seu concert el dia 13 de febrer.
més informació>>

Kaimerata: La vida i música de Johannes Brahms

Aquest any la música de Johannes Brahms serà la gran protagonista, amb obres fonamentals de la producció cambrística del compositor alemany com el seu Quintet amb clarinet i cordes, el Trio en Si major, el Quintet en Sol major amb dos violes, o la Sonata núm. 3 per a violí i piano. Concerts els dies 15, 16 i 17 de febrer.
veure els concerts>>

PROMOCIONS

NOTÍCIES

Lluís Permanyer dedica un article a la història del Conservatori Liceu a La Vanguardia
seguir llegint >>
El professor Benet Casablancas estrena l’opera L’enigma di Lea al Gran Teatre del Liceu
seguir llegint >>
Estudiants del Centre Superior premiades en el Concurs Tenor Viñas
 seguir llegint >>
L’alumne Jake Sullivan Klamburg publica un article a La Vanguardia sobre la seva investigació de Treball Final de Carrera, dedicat a “A Love Supreme” de John Coltrane
seguir llegint >>
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN