dissabte, 1 de desembre del 2018

L'Eusebi Millan pot decidir el "campió d'hivern" local d'EBA




Festa del bàsquet local aquest dissabte (18:30h), amb el record dels quatre derbis anteriors jugats allà
          
Aquest dissabte arriba el primer derbi mataroní de Lliga EBA i ho farà amb els dos equips empatats a tot. Tenen els mateixos punts a la classificació i tots dos venen de perdre dos partits seguits, pel que l'Eusebi Millan dictarà sentència de qui serà el "campió d'hivern" de la particular lliga mataronina i pot deixar tocat l'equip que no en surti vencedor.

El derbi entre els dos equips té set precedents. Els sis primers de Copa Catalunya tenen un balanç curiós: els tres primers partits, els anys 13,14 i 15, els va guanyar el Boet i els  tres següents van ser per als grocs, l'últim el març del 2016. El precedent més directe és a l’inici de la temporada actual 2018-19 quan van jugar en partit de Lliga Catalana EBA i el resultat va ser 74-84 per al Feimat.

El primer derbi mataroní a Lliga EBA és, sense cap mena de dubte, el partit de la jornada. Dissabte a les 18:30h recomanem anar-hi amb temps per assegurar-se lloc. El Mataró Parc Boet voldrà fer valer el factor pista però el Mataró Feimat ja sap què és guanyar a l'Eusebi Millan.

Publicat per