dissabte, 8 de desembre del 2018

El primer derbi de Lliga EBA compleix

El derbi va oferir, amb tota probabilitat, el millor quart mai vist. Va ser el primer, que va finalitzar amb un 28 a 27 a l'electrònic. Un encert molt alt que al segonn quart però només els unionistes van poder mantenir i que de fet van igualar els seus 27 punts del primer parcial. Es va arribar al descans amb el 47 a 54, diferència que es va ampliar al tercer quart on els unionistes van seguir demostrant-se superiors. Quan més difícil tenia el partit el Boet, les decisions arbitrals el van acabar de desconenctar. Dues tècniques a Edu Francisco i després a Alberto Peña van rematar al Boet. La segona tècnica a Francisco arriba després de la seva queixa per una falta personal i la de Peña per indicar a un dels dos col·legiats que no li pertocava a ell marcar els punts anotats per Forcada. A partir d'aquí els locals arribarien a estar 25 punts per sota. Unes accions molt protestades pel sector boetista.

El darrer parcial, el més baix d'anotació, va deixar vist per sentència l'encontre amb el definitiu 74 a 97. Miqui Puig va ser el millor dels taronges amb 23 punts i 21 de valoració mentre que l'MVP va recaure en Omaru Toure. 29 de valoració gràcies als seus 11 punts, 14 rebots i 6 assistències- David Romero i Jaume Solé van fer entre tots dos 44 punts.